Laura Cosoi

Actrița s-a fotografiat alături de soț și cele trei fiice la doar patru zile de când a născut. Laura Cosoi a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică o copilă sănătoasă pe nume Lara.


Laura Cosoi Roleplaying As Brigitte Bardot While Wearing The Aerobic Bodysuit Brigitte Bardot Vogue Uk Grazia

Câtă iubire a scris Laura Cosoi în dreptul imaginii.

. L aura Cosoi le-a dezvăluit fanilor cum arată la doar o zi după ce a născut. Actrița și Cosmin Curicăpean s-au căsătorit în 2015 după trei ani de relație. Îndrăgita artistă a devenit mamă pentru a treia oară joi pe data de 23 iunie 2022.

Laura Ana Cosoi was born on 2nd January 1982 in Romania. 868311 likes 26878 talking about this. Laura Cosoi a născut.

Laura Cosoi este cunoscută și îndrăgită de sute de mii de fani pe rețele sociale pe soțul ei însî nu îl știe tot atât de multă lume. Laura Cosoi mamă pentru a treia oară Fosta iubită a lui Smiley a devenit pentru a treia oară mamă joi pe data de 23 iunie 2022. Ești sufletul nostru La 24 de ore de la naștere actrița a scris un mesaj care a ajuns la inimile fanilor.

Fotografia emoționantă a ajuns rapid la inimile urmăritorilor actriței care au recompensat-o cu mii de aprecieri. Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță și i-a dezvăluit numele. Lauracosoi Instagram photos and videos lauracosoi 8007 posts 739K followers 527 following lauracosoi Actress Blogger AuthorYoutube Gourmand World CookBook Best TV Chef Book.

Imaginea este de-a dreptul impresionantă și demonstrează cum dragostea față de nou-născuta Lara face familia și mai puternică. Lara este numele celui mai nou membru al familiei Laurei Cosoi. 24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra Lara.

La scurt timp după ce a ajuns în mijlocul familiei Laura Cosoi soțul și fetițele au plecat la biserică unde au făcut și prima fotografie în cinci. Acum Laura a vorbit în sfârșit despre această relație. Deși momentul nașterii nu e unul ușor se pare că vedeta și-a revenit imediat și are din nou zâmbetul pe buze.

Soția lui Cosmin Curticăpean a publicat pe rețelele de socializare o imagine de colecție cu familia. Atunci vedeta a adus-o pe lume pe micuța Lara. Vedeta se simte bine și imediat după naștere a făcut și primele declarații.

Laura Cosoi a dat naștere în urmă cu câteva zile celei de-a treia fiice o copilă minunată pe nume Lara. Prima imagine cu micuța Lara. The name of her parents is not known to the general media.

Being born in Romania she holds Romanian nationality along with the white ethnicity. Actrița în vârstă de 40 de. Rita în vârstă de 2 ani și Vera bebelușul celor doi în vârstă de două luni.

Recent Laura Cosoi a dezvăluit amănunte despre relația cu prezentatorul de la Românii au talent Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Laura Cosoi este împreună cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean de cinci ani și au două fetițe superbe. Nu s-a întâmplat așa.

Instagram Într-un interviu acordat de curând pentru emisiunea Viitor cu clasa difuzată exclusiv pe știrileprotvro Laura Cosoi a mărturisit că nu există o limită atunci când vine vorba despre copii. Vedeta se bucură nespus că a reușit din nou să își mărească familia și așa cum era de așteptat a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi de pe Instagram. 40 born 2 January 1982 Country of origin.

A detaliat toate trăirile din spital față de noul ei copil. Laura Ana Cosoi Age. In 2020 this beauty is 38 years old and belongs to the sun sign of Capricorn.

Vedeta și soțul ei Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii și se simt cu adevărat binecuvântați că familia lor s-a mărit. Instagram Laura Cosoi x 3. Laura Cosoi a apărut doar la terasa spitalului și le-a făcut cu mâna soțului și fiicelor care erau ținute în brațe de tăticul lor.

Laura Cosoi a publicat în mediul online prima imagine de familie în formulă completă în care apare și mezina Lara micuța care a venit de curând pe lume. How Old Is Laura Cosoi- Age Height and Body Measurement Cosoi was born in 1982 and was raised in Romania. 24 de ore de când a venit pe lume iubirea noastră Lara.

Laura Cosoi mesaj emoționant pentru cea de-a treia fiica a sa. Every year she celebrates her birthday on the 2nd of January. Fetițele Laurei sunt adorabile iar familia de vis a mers recunoscătoare la biserică în fața căreia s-au și fotografiat.

Filmografie modificare modificare sursă La bloc 2002 - Adina Fete cu lipici 2005 - Adina Cu un pas înainte 2007 - Mara Un film simplu 2008 - Mia Trailer. Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015. Laura Cosoi a postat pe Internet primele imagini de familie după ce ea și mezina au fost externate din spital.

Câți copii îmi dă Dumnezeu atâția duc a spus aceasta. Actrița și soțul ei Cosmin Curticăpean mai au două fetițe pe Ana Rita și Vera Maria. Actrița încă se recuperează după ce a adus-o pe lume pe micuță iar azi a avut parte de o supriză ca-n filmele de Hollywood de la soțul ei Cosmin Curticăpean.

La mulți ani David Popovici. Urmăriți Știrile Pro TV și pe Google News. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au împreună trei copii.

Laura Cosoi imagine emoționantă de familie Foto. Cosoi is a big fan of keeping the personal information away from the press so there is nothing available about the siblings too. Laura Cosoi a devenit de curând mamă pentru a treia oară și este mai fericită ca niciodată.

2 ianuarie 1982 Iași este o actriță română de film teatru televiziune și voce una dintre actrițele vedetă ale postului de televiziune PRO TV. Înaintea acestui mariaj ea a trăit o poveste de dragoste cu Smiley. Unlike other models she has a short height of 5 feet 5 inches.

Actrița și soțul ei Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii pentru că astăzi 23 iunie 2022 familia lor s-a mărit cu încă un membru. Laura Cosoi imagini emoționante cu familia completă la câteva zile după ce a născut. Prima imagine cu micuța Lara.

Artista și partenerul ei de viață mai au acasă două fiice pe Ana. Nu avem o limită. Ieri 23 iunie 2022 artista a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său Cosmin Curticăpean.


Pin On Romania


Acomodarea Ritei La Cresa Laura Cosoi


Laura Cosoi Beauty Fashion Sexy Girls


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Romanian Women Hollywood Model Women


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Style Fashion Hair Styles


Laura Cosoi Net Worth Height Wiki Age Bio Laura Actresses Net Worth


Laura Cosoi Viva Fashion Skirts Long Sleeve Blouse


Pin On Beauty Department


Pin On Celebrity Look Alike


Laura Cosoi Stile Di Moda Attrezzatura Abiti


Laura Cosoi Body Career Husband Net Worth Fashion Laura Net Worth


Remus Achim Laura Cosoi Red Dress Fashion Dresses


Laura Cosoi Romanian Actress Star Fashion Actresses Style


Pin On Press


Romanian Actress Laura Cosoi


Laura Cosoi Rochie Stephan Pelger Viva Dresses Fashion Sleeveless Formal Dress


Laura Cosoi In Dana Budeanu Dress Fashion Dresses Flapper Dress


Rochie Sacou Laura Cosoi White Dress High Neck Dress Fashion


Pin On Starshiners X Laura Cosoi

You have just read the article entitled Laura Cosoi. You can also bookmark this page with the URL : https://upinkasasfadil.blogspot.com/2022/06/laura-cosoi.html

0 Response to "Laura Cosoi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel